Schenk jezelf de kracht van een touw

Aanmelden

Telefonisch

Touw werkt niet met wachtlijsten, maar vraagt de cliënt om ons op woensdag en alleen die dag te bellen tussen 9.30u en 16.00 u om te horen of er een plaats vrij is.


03 281 21 71

De cliënt belt

Touw gaat ervan uit dat de cliënt zich zelf aanmeldt. Als je ervoor kiest om in therapie te gaan, is het immers belangrijk dat je deze eerste stap zelf zet. Voor velen is dit moeilijk. Misschien denk je wel dat je alleen bent die hulp zoekt. Dit is niet waar.

Eigenlijk gaan er veel meer mensen naar een psycholoog, een psychotherapeut of een psychiater dan je zou denken. Door zelf contact te leggen met Touw, (h)erken je je moeilijkheden in je leven. Vanaf dat moment gaat het dikwijls al heel wat beter.

Geduld

Soms houdt dat in dat de cliënt een aantal weken na elkaar die inspanning moet doen vooraleer dat lukt. Dat vraagt best wat geduld. In ruil krijg hij of zij 10 afspraken op een vast uur bij een vaste therapeut. En is er geen wachtlijst van soms meer dan een half jaar.

Wegbeschrijving

De Educatieve Academie is gemakkelijk bereikbaar: vlak bij de Antwerpse Singel, op wandelafstand van het treinstation van Antwerpen-Berchem.
De academie is vlot bereikbaar met de vele trams en bussen die de Grote Steenweg en de Statiestraat-Driekoningenstraat volgen.